DIENSTVERLENING

(Alternatieve) Financiering


Wij kunnen via onze Financieringsbemiddeling dienstverlening voor de volgende vormen van financiering voor onze klanten zorgen:

  

• Bank

• Venture Capital (Private(Angel Investing), CVC, VC)

• Private Equity

• Funds (Technical, Development Agency)

• Bedrijfskrediet

• Lening bij Krediet Unie

• Lease

 

• Subsidies en overheidskredieten

• Crowdfunding

• Microkrediet

• Sponsoring

• Groen Financiering

• Factoring

• Peer to Peer Lending (p2p lending)

 

(alle vormen van alternatieve financiering in Nederland; Venture Capital & Private Equity Investeringen in een Internationale context)


Human Resources & Management


"Passie voor verbinden"!

 

Caupain Consultancy zet zich in voor Gelijkheid, Diversiteit en Inclusie.

Wij geloven dat diverse oplossingen mogelijk zijn. Oplossingen gevonden door een divers en inclusief team zijn duurzamer en leiden ook tot betere  resultaten. 


Wij zijn verder van mening dat ieder individu talenten, competenties en kansen heeft. Een ieder in de samenleving dient mee te kunnen doen op een gelijkwaardige manier en in staat te zijn om zijn en/of haar volledig potentieel tot uiting te laten komen.


Wij bieden bieden professionals en ondernemers een unieke manier om zich te profileren. Sluit u aan bij ons netwerk van specialisten en alleskunners. Stuur uw video pitch van 1 minuut, Curriculum Vitae en aanvullende informatie over uw behoeften naar diversitysolutions@caupainconsultancy.com

Het Nieuwe Werven


Caupain Consultancy biedt u de manier om professionals te werven.


Werving & Selectie (Matchmaking) op basis van Gelijkheid, Diversiteit en Inclusie is de kans voor u als werk,- of opdrachtgever om te zorgen voor positieve impact.

 

Het is transparant, eigentijds, prestatie verhogend en kosten besparend.


Wij treden graag op als adviseur bij het aannemen van uw opdracht. Onze expertise ligt met name op het vlak van Financiën, HRM, Legal en Marketing en Sales. U kunt ook uiteraard bij ons terecht voor andere disciplines.

 

Ons business model is gebaseerd  op een  basisfee en een variabele fee. De variabele fee heeft betrekking op vooraf overeengekomen doelstellingen en dient te worden betaald op het moment dat ze door de professional zijn gerealiseerd. De werving van kandidaten vindt online plaats via Skype, Zoom, Hangouts en digitale videopresentaties (pitches) die kandidaten kunnen insturen. Uw opdracht kunt u ook na 18:00u en in het weekend bij ons kenbaar maken.  


Wij ontvangen graag uw verzoek tot levering.

Matchmaking Professionals


Nederland:                                                                                    

 

Onbekend hoeft niet langer onbemind te zijn. Wij helpen u top talent binnen te halen dat van toegevoegde waarde is voor uw onderneming. Wij werken graag samen met bedrijven die Gelijkheid, Diversiteit en Inclusie hoog in het vaandel hebben staan, flexibel werken implementeren en hun beleid gericht hebben op duurzaamheid.

 

 

  • Voor kandidaten


Op zoek naar nieuwe mogelijkheden?

 

Stuur a.u.b. uw Curriculum Vitae, videopitch (1 minuut) en een kopie van uw diploma('s)/ certfica(a)t(en) naar:

 

diversitysolutions@caupainconsultancy.com

 

Laat ons weten wat uw droom is. Welke balans in het leven zoekt u? Waar bent u goed in en waar wilt u naar toe in het leven?

 

Wij komen graag online in contact met u om de kansen te bespreken!


 

Recruitment Suriname, de Caribbean en Afrika:

 

Wij helpen u bij het vinden van geschikt personeel voor en uit Opkomende Markten(Emerging Markets). Landen in Opkomende Markten zullen in de komende jaren Economisch groeien, hebben een jonge bevolking en een toenemend kennisniveau. Het zijn landen die zich bij uitstek ook perfect lenen voor outsourcing.

 

 

  • Voor werkgevers

     

Nieuw personeel nodig en wilt u een vacature opgeven? Wij zijn u hierbij graag van dienst!

 

Wij willen u dan verzoeken om uw opdracht a.u.b. te sturen naar business@caupainconsultancy.com


Graag verzoeken wij u om uw bedrijfsnaam, bedrijfsfilm/pitch, contactpersoon, telefoonnummer, email adres, web adres en een omschrijving van de opdracht aan ons op te geven. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij bespreken graag welke resultaten de kandidaat in uw bedrijf dient te verwezenlijken? Daarnaast komen wij er graag achter aan welke organisatiedoelstellingen uw toekomstige medewerker behoort mee te werken en binnen welke tijd?

 

Wij zullen ervoor zorgen dat de best mogelijke match gemaakt wordt.

Caupain Consultancy zet zich algemeen in voor het bevorderen van handelsrelaties tussen Suriname, het Caraibisch gebied, Zuid-Amerika, Afrika, Belgie en Nederland.

Business Development


Onze doelstelling is om lange termijn waarde voor uw bedrijf te creeren via onze Business Matchmaking activiteiten ( - de omzet generator -) om meer klanten, partners en afzetmarkten te ontdekken.

 

Met een groeiend bestand in Startup, Scaleup, MKB (midden en klein bedrijf) en grootbedrijf, brengt deze dienst u in contact met het kwaliteitsbedrijf dat voldoet aan uw wensen.

 

Wij onderzoeken, analyseren, informeren, rapporteren en adviseren u hierbij!

 

Laat ons weten wat uw behoefte is!

(bijvoorbeeld kapitaal, kennis en/of business partner, klanten, IT outsourcing)


Schrijf u nu kosteloos in en stuur een mail met uw bedrijfs,- en contact gegevens naar:

 

business@caupainconsultancy.com

 

onder vermelding van Business Matchmaking

 

Wij nemen dan z.s.m. (uiterlijk binnen 48 uur) contact met u op. 

Tell us your catch we do the match!

Copyright © Alle rechten voorbehouden